Dieren

Chocolade Spinnenkoekjes

Booooh! Oei, het spookt bij Chocolate Nation. Het krioelt ook van de spinnen, gelukkig zijn ze van chocolade gemaakt en hoef je niet bang te zijn... Speciaal voor deze herfst en soon to be halloween dagen een lekker recept met uiteraard chocolalala! Zo worden spinnen toch ineens heel zoet.

Chocolade konijnen koekjes

Gezellig samen koekjes versieren! Onze chocolatiers uit Chocolate Nation maakte dit super schattig paaskoekje, heb je hen al aan het werk gezien? De konijntjes en hun kontjes maak je uit koek en versier je  met onze heerlijke chocolade! Onze confetti is ideaal om te smelten in de magnetron, en om te snoepen natuurlijk!

Happy Chinese New Year! 2020 jaar van de rat

Dit jaar viert de Chinese gemeenschap het jaar van de rat. Het belooft een heel speciaal jaar te worden, want ratten zijn, net als onze chocolatiers, perfectionisten. Onze chocoladeratjes zijn hier een heerlijk voorbeeld van. Zien ze er niet onweerstaanbaar lekker uit?

Chocolade Diertjes

Wist jij dat het op 4 oktober “Werelddierendag” is? Speciaal daarvoor hebben wij een lekker en voor heel schattig chocolade recept voor jou: deze chocoladediertjes!