Belgische chocolade workshops in Antwerpen

Chocoladeworkshops & Cursussen

Chocoladeworkshops & Cursussen

Onze Chocolate Nation workshops zijn bedoeld voor iedereen. Ze vinden plaats in één van de ateliers waar onze chocolatiers verschillende chocoladecreaties leren maken aan workshopsdeelnemers. We bieden verschillende types workshops aan: individuele of weekendworkshops, groepsworkshops maar ook thematische workshops voor kinderen. Naast onze workshops kan u bij ons ook terecht voor cursussen in de Chocolate Academy Belgium - Antwerp. Lees hieronder meer over onze types workshops en cursussen.

Cursussen in de Chocolate Academy Belgium, Antwerp

Sinds 29 augustus kan u terecht in onze Chocolate Academy Belgium — Antwerp waar niet alleen professionele chocolatiers leren van de grote der aarde, maar ook ​‘amateurs’, of te wel foodies met een passie voor chocolade kunnen er meerdaagse cursussen volgen.

Thematische workshops voor kinderen

Chocolate Nation introduceert speciaal voor kinderen en hun (groot)ouders thematische workshops van 1 uur. Onder leiding van een chocolatier kan een eigen chocoladecreatie opgebouwd worden met kleurrijks lekkers.

Groepsworkshops

Teambuilding of tijd voor een origineel feestjes? Wij stellen graag een workshop op maat voor groepen. De mogelijkheden zijn talrijk; bean-to-bar, truffel, foodpairings etc. Prijzen zijn afhankelijk van type workshop en tijdsduur.

Voor meer informatie: workshops@​tbce.​be

Individuele of Weekendworkshops

Workshops van 1 uur waarin je in smakelijke stappen jouw chocoladekennis vergroot en waarbij je zelf chocoladeproducten leert maken.