White Chocolate Fudge
Wist jij dat het op 22 september “White Chocolate Day” is? Speciaal daarvoor hebben wij een heel lekker witte chocolade recept voor jou: deze white chocolate fudge!
Ingrediënten
- 45 g boter
- 450 g witte chocolade
- 397 g gecondenseerde melk
- Snufje zout
- Stukjes brésilienne nootjes en cuberdon
- Grote schaal
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Laat de boter, witte chocolade en gecondenseerde melk smelten op een zacht vuurtje. Voeg een snufje zout toe.
- Roer goed tot het geheel smeuïg wordt.
- Voeg de stukjes brésilienne nootjes en cuberdon toe en roer alles goed doorheen.
- Giet de hele mix in een grote schaal met bakpapier.
- Laat het geheel gedurende drie uur in de koeling.
- Snijd de fudge op in kleine vierkante stukjes en werk af met basilicum voor extra smaak.
Smakelijk!