Selfiebox at Chocolate Nation

Selfie time!

De 5 meest instagrammable plekken in en vlakbij Chocolate Nation Antwerpen

1. Inkomhal van het mooiste station ter wereld

Het Centraal Station van Antwerpen, door de Antwerpenaren ook wel de Middenstatie of Spoorwegkathedraal genoemd, werd in 1905 in gebruik genomen. Het gebouw bestaat uit een stalen perronoverkapping en een stenen stationsgebouw in eclectische stijl. Dit station bevindt zich op slechts 2 minuten wandelafstand van Chocolate Nation en werd al meermaals verkozen tot één van de mooiste stations ter wereld!

Stationshal Antwerpen

 

2. De Chinese poort

Een stukje China vlak voor de deur van Chocolate Nation. Deze indrukwekkende poort werd in China vervaardigd met typische architecturale kenmerken en is de toegang tot de Van Wesenbekestraat met allerlei Aziatische eethuizen en de populaire Sun Wah Supermarket.

Chinese poort Antwerpen en ingang Chocolate Nation

 

3. Dear Belgian Chocolate

Het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld biedt in de inkomhal en de winkel, die voor iedereen toegankelijk is al vele zeer instagramwaardige plekjes aan. Maar wees gewaarschuwd de chocoladegeur die in het museum hangt is onweerstaanbaar. Deze zoete geur zorgt in ieder geval voor een blije glimlach op de foto!

Dear Belgian chocolate, I love you

 

4. Selfiebox

Chocolademuseum Chocolate Nation is een gegarandeerd proeffestijn. Tijdens de tour mag er naar hartenlust geproefd worden en leer je ook heel veel over Belgische chocolade en waarom deze zo wereldberoemd is.  Plekken om mooie foto’s te maken zijn er in het museum ten overvloede.

Selfiebox at Chocolate Nation

 

5. Octave

Bar/Restaurant Octave biedt een prachtig interieur met overheerlijke Belgische gerechten en zalige desserts (culinaire gids Gault&Millau beoordeelde het recent nog met mooie score van 13/20). Neem plaats in de roze love seat en maak een foto met het mooiste station ter wereld op de achtergrond.

Station Antwerpen, uitzicht restaurant Octave