Museumbezoek, shhh

Happiness is a holiday with some (but a lot is better) chocolate!

5 chocolade cadeau tips voor die lieve oppas (opa,oma, buurvouw, peter, meter…)

Wie let op jouw kroost tijdens de krokus (voorjaars)vakantie? En hoe ga jij deze reddende engelen bedanken? Wij geven jou snel een aantal leuke ideetjes, gemaakt van heerlijke Belgische chocolade en voor ieder budget. Uiteraard – maar dat snapte je natuurlijk al wel – zijn ze te vinden in onze shop die vrij toegankelijk is en alle dagen open is van 10u00 tot 21u00.

1. Chocolade schoentjes voor oma

Deze elegante damesschoenen zullen een voltreffer blijken bij alle dames die van originele chocoladegeschenken houden.  Wij hebben ze in drie verschillende smaken; ruby chocolade, pure chocolade en melk chocolade en om het helemaal af te maken zijn ze allemaal afgewerkt met een dun laagje goudpoeder.  €14,90 per paar.

Gouden pump van chocolade

 

2. Een reep met toppings voor opa

Onze chocoladerepen zijn verkrijgbaar in verschillende chocoladesmaken en met heerlijk verrassende toppings; van hazelnoten tot cuberdon of wat dacht je van nougat of zeezout? €3,50 per reep. 

Pure chocolade met hazelnoot

 

3. Kleine chocolade hartjes voor de lieve meter

Ben je niet zo goed met woorden, zeg het dan met onze chocolade hartjes.  Wedden dat de ontvanger de boodschap meteen zal begrijpen! Onze kleine hartjes zijn verpakt per 150gr.  €7,5 per zakje. 

Ruby chocolade harten

 

4. Een ballotin gevuld met onze huisgemaakte pralines voor de oppas

Als je het belevingsmuseum reeds bezocht hebt, zal je weten dat onze pralines enorm populair zijn onder de bezoekers.  Deze pralines worden namelijk door onze chocolatiers gemaakt in de demonstratieruimte en worden steeds met veel bijval geproefd.  De pralines van melk chocolade of pure chocolade zij gevuld met onweerstaanbare gianduja vulling en afgewerkt met een vleugje zeezout.  €9,50 per ballotin van 190gr.

Gevulde pralines

 

5. En wat dacht je van een (mini of maxi) luxe doosje voor de buurvrouw?

Voor de eeuwige twijfelaars, bieden onze mooie luxe doosjes het perfecte alternatief.  Ze zijn gevuld met onze rocks, pearls en pralines. Allemaal huisgemaakt en prachtig gepresenteerd in een luxe doos. Deze dozen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten; small, medium en maxi. Op de afbeelding zien jullie de mini doos aan €9,90.

Luxe chocolade geschenkbox