Werken in het grootste Belgische chocolade museum ter wereld

Werken in een wereld vol chocolade

Vacatures

Werken in een wereld vol chocolade – een job om jouw vingers bij af te likken.

Chocolate Nation, het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld, opende begin 2019 haar deuren. Inmiddels verwelkomde het museum ruim een half miljoen chocoladefans van over de hele wereld. Wat ons uniek maakt is het feit dat wij een interactief belevingsmuseum zijn. Bovendien zorgt ons enthousiast en klantgericht personeel ervoor dat wij heel wat positieve reviews ontvangen en steevast in de top drie staan van Tripadvisor van de 151 dingen te doen in Antwerpen. Naast het museum beschikken wij over een restaurant, een shop, chocolade-ateliers, een eigen bean-to-bar, workshopruimtes en eventruimtes. Chocolate Nation vind je in hartje Antwerpen recht tegenover het station Antwerpen-Centraal.

Studentenjob

Je bent allround inzetbaar in het museum en bent meerdere dagen per week vrij of beschikbaar. Ook in de weekenden en vakantieperiodes.

Zaalmedewerker restaurant

Octave is Gault&Millau genoteerd en serveert Belgische gerechten met een twist. Het restaurant telt 100 couverts en biedt daarnaast een unieke private dining ruimte aan voor groepen.

Allround museum/shop medewerker

Als allround museum/shop medewerker van ons belevingsmuseum steek je zelf de handen uit de mouwen en weet je van aanpakken. Je vindt het geen probleem om in het weekend te werken. Je ziet werk voordat het je gevraagd wordt en lost zaken op. Je springt bij in het museum, begroet bezoekers, staat achter de kassa/balie of in de inkomhal, vult de winkel aan en springt in bij de inpak. Kortom daar waar het werk op dat moment ligt, wordt je ingezet. 

Chocolatier

Als chocolatier zal je samen met collega chocolatiers instaan voor de productie van in-house chocoladeproducten. Je zal tevens op regelmatige basis demonstraties geven aan de bezoekers van het museum en organiseer je verschillende type workshops. Je maakt deel uit van het team van chocolatiers en rapporteert aan de senior chocolatier.